ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Η Rhoé ξεκίνησε ως ερευνητική ομάδα, που ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 από έξι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με πεδίο μελέτης τη βιώσιμη κινητικότητα στον τομέα των συγκοινωνιών, αναζητώντας λύσεις που θα κάνουν την πόλη πιο φιλική προς τον άνθρωπο, όχι μόνον προς το αυτοκίνητο.

Με βάση τις καινοτόμες ιδέες της, μετατράπηκε σε νεοφυής εταιρεία (startup company) με κύριο στόχο να παρέχει προϊόντα τα οποία θα είναι εισιτήριο κάθε πόλης ,ανεξαρτήτου μεγέθους, στον 21ο αιώνα .

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  CEO & Co-Founder

Ο Θεοχάρης είναι φοιτητής πολιτικός μηχανικός στο 5ο έτος των σπουδών του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε πεδία που εκτείνονται από την εκπαίδευση και την επιστήμη μέχρι δημόσια θέματα και επιχειρήσεις. Έχει διατελέσει επίτροπος φοιτητών για 2 έτη. Τα τελευταία 4 έτη κατέχει τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη για θέματα STEM στο Κολλέγιο Ανατόλια. Τέλος, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rhoé.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΖΟΣ

  CTO & Co-Founder

Ο Κώστας αυτή τη στιγμή είναι φοιτητής στο 5ο έτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα ενδιαφέροντα του ποικίλλουν από τον Συγκοινωνιακό Σχεδιασμό μέχρι το πεδίο της Πληροφορικής. Απολαμβάνει να είναι εθελοντής και αυτή τη στιγμή είναι στην HMUNO. Από τον Δεκέμβριο του 2016 έχει αφιερωθεί στη Rhoé. Είναι σε θέση να εκφράσει τη δημιουργικότητα του μέσω της Πληροφορικής, καθώς είναι ο επικεφαλής προγραμματιστής και CTO της Rhoé.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

  CFO & Co-Founder

Ο Γιάννης είναι στο 5ο έτος σπουδών του στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως μηχανικός πλήρους απασχόλησης σε μία συμβουλευτική εταιρεία. Τα καθήκοντα του περιλαμβάνουν συναντήσεις και συνεργασίες με ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων και αναγκών, καθώς και συμβολή σε έργα μεγάλης κλίμακας. Το τελευταίο έτος έχει αναλάβει τα καθήκοντα του CFO της Rhoé.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΦΥΡΗΣ

  Developer & Co-Founder

Ο Δημήτρης είναι στο 5ο έτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα ενδιαφέροντα του εντάσσονται ο Συγκοινωνιακός Σχεδιασμός, τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και σε επίπεδο έρευνας, καθώς και ο Σχεδιασμός Οδοστρωμάτων. Από το 2016, εργάζεται στη Rhoé Urban Technologies ως προγραμματιστής, βοηθώντας στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ

  Developer & Co-Founder

Ο Γιώργος είναι στο 5ο έτος των σπουδών του και φοιτά στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Τα ενδιαφέροντα του είναι πολυδιάστατα και περιλαμβάνουν από τον Συγκοινωνιακό Σχεδιασμό μέχρι τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη Ιστοσελίδων. Από το 2016 εργάζεται στην εταιρεία Rhoé Urban Technologies ως προγραμματιστής.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Head of Sales & Co-Founder

Ο Αιμίλιος είναι στο 5ο έτος σπουδών του στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα ενδιαφέροντα του είναι ποικίλα, από τον τομέα των κατασκευών και των μεταφορών μέχρι την αγορά της επικοινωνίας, των πωλήσεων και των οικονομικών. Τον τελευταίο χρόνο διαθέτει την θέση του Επικεφαλή Πωλήσεων της Rhoé.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ


 • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019:

  Φιναλίστ στον 11ο διεθνή πανεπιστημιακό διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέων Επιχειρήσεων στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν «EΝΝΟVΑΤΙΟΝ 2018».

 • ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018:

  Ανάπτυξη και πώληση λογισμικού για συμβουλευτικές υπηρεσίες μηχανικού.

 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018:

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος από 4 νέους Δήμους για τις προτάσεις της Rhoé.

 • ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018:

  Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

 • ΙΟΥΛΙΟΣ 2018:

  Eπίσημη ίδρυση και έναρξη εταιρείας (ΙΚΕ).

 • ΜΑΙΟΣ 2018:

  Φιναλίστ στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών/John & Mary Pappajohn Business Plan Competition.

 • ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:

  Συμμετοχή και διακρίσεις στην εκδήλωση "Match & Development a start-up" που διοργάνωσε η NBG.

 • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:

  Παραγωγή πρώτου προϊόντος / πρώτες επαφές με Δήμους.

 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017:

  Η Rhoé γίνεται μέλος του OK!Thess.

 • ΙΟΥΝΙΟΣ 2017:

  Συμμετοχή στο διαγωνισμό Green Challenge στη Δανία.

 • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016:

  Εκκίνηση ως ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.