ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Η Rhoé ξεκίνησε ως ερευνητική ομάδα, που ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 από έξι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με πεδίο μελέτης τη βιώσιμη κινητικότητα στον τομέα των συγκοινωνιών, αναζητώντας λύσεις που θα κάνουν την πόλη πιο φιλική προς τον άνθρωπο, όχι μόνον προς το αυτοκίνητο.

Με βάση τις καινοτόμες ιδέες της, μετατράπηκε σε νεοφυής εταιρεία (startup company) με κύριο στόχο να παρέχει προϊόντα τα οποία θα είναι εισιτήριο κάθε πόλης ,ανεξαρτήτου μεγέθους, στον 21ο αιώνα .

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  CEO & Co-Founder

Ο Θεοχάρης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτης της Rhoé Urban Technologies. Έχει σπουδές στα πεδιά του Πολιτικού Μηχανικού, των Μεταφορών και της Διαχείρισης Έργων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε πολλαπλά πεδία, από την εκπαίδευση και την έρευνα μέχρι τα δημόσια θέματα και την επιχειρηματικότητα. Στο ίδιο διάστημα έχει συγγράψει δημοσιεύσεις πάνω στην ηλεκτροκίνηση, το σχεδιασμό μεταφορών και αλγοριθμικές μεθόδους βελτιστοποίησης. Έχει χρόνια εμπειρίας στην αποτελεσματική διαχείριση έργων καθώς και στη εισαγωγή προϊόντων σε εθνικές και διεθνείς αγορές. Μέσα από τη διαχείριση του, η Rhoé εμφάνισε κέρδη σε λίγοτερο από ένα έτος ενώ έχει αναγνωριστεί ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις στον τομέα των έξυπνων πόλεων και των μεταφορών.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΖΟΣ

  CTO & Co-Founder

Ο Κώστας είναι Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση στον Σχεδιασμό Μεταφορών, ο οποίος αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2020. Έχει διάφορα ενδιαφέροντα, όπως ο βιώσιμος αστικός σχεδιασμός, οι τεχνολογίες κινητικότητας και το πεδίο της Πληροφορικής. Απολαμβάνει να είναι εθελοντής και αυτή τη στιγμή είναι στην HMUNO. Από τον Δεκέμβριο του 2016 έχει αφιερωθεί στη Rhoé. Είναι σε θέση να συνδυάσει τα πεδία της γνώσης του και να εκφράσει τη δημιουργικότητά του, καθώς είναι ο επικεφαλής προγραμματιστής και CTO της Rhoé.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

  CFO & Co-Founder

Ο Γιάννης είναι ο Διευθυντής Οικονομικών και συνιδρυτής της Rhoé Urban Technologies. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, Δομική Μηχανική και Τεχνολογία Κατασκευών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με την πάροδο των ετών, απέκτησε εμπειρία στη στρατηγική αγοράς και στα οικονομικά, υπηρετώντας σε θέσεις συμβουλευτικής σε έργα μεγάλης κλίμακας και σε αξιολογήσεις οικονομικών κινδύνων και κινδύνων ασφάλειας για διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πρωτοποριακές ερευνητικές δραστηριότητες σχετικά με την ενέργεια, τη διαχείριση της πυρασφάλειας και την αξιολόγηση των ασφαλιστικών εξόδων σε εμπορικά κτίρια. Ως Διευθυντής Οικονομικών, είναι υπεύθυνος για όλες τις χρηματοοικονομικές δραστηριότητες της Rhoé, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής αγοράς, του προϋπολογισμού, των προβλέψεων και των διαπραγματεύσεων. Από το 2018, είναι μέλος της εκτελεστικής ομάδας της Rhoé, και ασχολείται με σύγχρονες προκλήσεις όπως η οικονομική σταθερότητα, ο έλεγχός του κόστους και η αναζήτηση προοπτικών ανάπτυξης ενόψει των παρόντων τεχνολογικών τάσεων και των οικονομικών διακυμάνσεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΦΥΡΗΣ

  Developer & Co-Founder

Ο Δημήτρης είναι μηχανικός λογισμικού και συνιδρυτής της Rhoé Urban Technologies. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα ενδιαφέροντα του εντάσσεται ο Σχεδιασμός Μεταφορών, η Διαχείριση Έργων, καθώς και ο Σχεδιασμός και η Κατασκευή Οδοστρωμάτων. Από τον Δεκέμβριο του 2016, έχει συμμετάσχει σε έργα που αφορούν την ανάπτυξη προϊόντων της Rhoé. Με τη συνεισφορά του, η Rhoé κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο διακεκριμένες start-ups της Ελλάδας στον τομέα των Smart Cities.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ

  Developer & Co-Founder

Ο Γιώργος έχει σπουδές στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και αποτελεί συνιδρυτή της Rhoé Urban Technologies . Τα ενδιαφέροντα του είναι πολυδιάστατα και περιλαμβάνουν από τον Συγκοινωνιακό Σχεδιασμό μέχρι τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη Ιστοσελίδων. Από το 2016 εργάζεται στην Rhoé ως μηχανικός λογισμικού. Από την θέση αυτή, του δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσει προϊόντα και εφαρμογές, να μελετήσει και να δημιουργήσει καινοτόμους αλγορίθμους και να συμβάλλει στην ανάδειξη της εταιρεία ως μία από τις κορυφαίες νεοφυείς επιχειρήσεις στον τομέα των έξυπνων πόλεων και της κινητικότητας.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Head of Sales & Co-Founder

Ο Αιμίλιος είναι απόφοιτος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εξειδίκευση πάνω στον συγκοινωνιακό σχεδιασμό. Έχει εργαστεί αρκετά πάνω στον κατασκευαστικό και συγκοινωνιακό τομέα, ωστόσο οι δραστηριότητες του και η εμπειρία του ποικίλουν και εκτείνονται μέχρι τον χώρο της έρευνας καθώς επίσης και την αγορά των πωλήσεων, της επικοινωνίας και των οικονομικών. Από τον Δεκέμβριο του 2016 κατέχει την θέση του Επικεφαλή του τμήματος Marketing της Rhoé, μέσω της οποίας του δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει τα ενδιαφέροντά του, να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του μέσα στην εταιρεία, να βγάλει στη αγορά καινοτόμες λύσεις και προϊόντα και να συμβάλλει στην ανάδειξη της εταιρεία ως μία από τις κορυφαίες νεοφυείς επιχειρήσεις στον τομέα των έξυπνων πόλεων και της κινητικότητας.
Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!