Χάρτης των ταχυδρομικών κωδίκων με ενδεικτικά τοποθετημένους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης


ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Το electr.io προσφέρει μια ολοκληρωμένη και πλήρως εφαρμόσιμη λύση για τον σχεδιασμό υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εντός του αστικού ιστού. Αποτελεί μια καινοτόμα, μοναδική στο είδος της, αυτοματοποιημένη διαδικασία που βασίζεται σε πρακτικές συγκοινωνιακού σχεδιασμού και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε αστικό περιβάλλον.

ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Αποτελείται από μια πρωτοποριακή, για την αγορά, μεθοδολογία για τη χωροθέτηση σταθμών φόρτισης με βάση μεγάλο εύρος κριτηρίων (κάλυψη, κέρδος, αύξηση χρηστών). Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται έχουν εκπαιδευτεί πάνω σε πραγματικά δεδομένα και δουλεύουν με ένα, φαινομενικά, ad hoc τρόπο για κάθε γεωγραφικό περιβάλλον. Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας διασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια και ταχύτητα.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Αυτό θα επιτρέψει σε έναν πελάτη να προσεγγίσει το electr.io μαζί με ένα στόχο (π.χ. Να αυξήσει τα κέρδη από σταθμούς φόρτισης σε μια συγκεκριμένη περιοχή/πόλη) καθώς και έναν προϋπολογισμό για τους σταθμούς φόρτισης και να λάβει μία πορεία υλοποίησης μαζί με ένα σχέδιο των σταθμών, σε μερικές εβδομάδες.

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Οι πόλεις και οι κοινωνίες αναπτύσσονται και εξελίσσονται καθημερινά. Την ίδια πορεία ακολουθούν και οι απαιτήσεις τους. Τα πακέτα για 1, 3 και 5 έτη που παρέχει η electr.io διασφαλίζουν ότι ο πελάτης πάντα είναι σε θέση να προλάβει τις εξελίξεις.

Εικόνα απο το Electr.ioΠλήρως αυτοματοποιημένη χρήση λογισμικού

Προσαρμόσιμος στόχος


Επεκτάσιμο και διαρκώς ενημερωμένο


Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!