ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
SIMPLI.CITI

Η Rhoé προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση υλικού και λογισμικού που βοηθά τα δημοτικά όργανα των δήμων μεσαίου μεγέθους να εκδίδουν και να χειρίζονται τα πρόστιμα γρηγορότερα, με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας από το πρώτο βήμα (βεβαίωση της παράβασης) έως και το τελευταίο (πληρωμή προστίμου από τον παραβάτη).

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απλοποίηση της διαδικασίας βεβαίωσης κλήσεων


Επιτάχυνση στη διαδικασία βεβαίωσης κλήσεων


Γρήγορη και ασφαλής αποθήκευση παραβάσεων


NATURAL.GAS

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποσκοπεί στην αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την πλήρη μελέτη μιας νέας εγκατάστασης φυσικού αερίου. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αυτοψία του χώρου εγκατάστασης, τους μαθηματικούς υπολογισμούς που απαιτούνται, τα τεχνικά έγγραφα και τα πιστοποιητικά της αρτιότητας της εγκατάστασης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εύκολη και γρήγορη συμπλήρωση των απαιτούμενων στοιχείων


Διαρκής παρακολούθηση των εργασιώνΑυτόματη δημιουργία και εξαγωγή των απαραίτητων εγγράφων

ELECTR.IO

Το electr.io προσφέρει μια ολοκληρωμένη και πλήρως εφαρμόσιμη λύση για τον σχεδιασμό υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εντός του αστικού ιστού. Αποτελεί μια καινοτόμα, μοναδική στο είδος της, αυτοματοποιημένη διαδικασία που βασίζεται σε πρακτικές συγκοινωνιακού σχεδιασμού και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε αστικό περιβάλλον.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλήρως αυτοματοποιημένη χρήση λογισμικού

Προσαρμόσιμος στόχος


Επεκτάσιμο και διαρκώς ενημερωμένο


ENVIRONMENTAL MANAGEMENT DATABASE

Μέσω του λογισμικού που παρέχουμε, συλλέγονται και επεξεργάζονται πρωτογενή ενεργειακά στοιχεία και άλλα δεδομένα, απομιμούνται οι ενεργειακές καταναλώσεις και τα στοιχεία κόστους, βάσει των ενεργειακών λογαριασμών και αυτοψιών στους χώρους. Με αυτό το τρόπο καθορίζονται μέτρα νοικοκυρέματος των καταναλώσεων και προτείνονται διάφορες τεχνικές και οργανωτικές δυνατότητες εξοικονόμησης και ορθολογικότερης χρήσης της ενέργειας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρήγορη και απλή εισαγωγή στοιχείων και μετρήσεων

Διαγραμματική απεικόνιση των δεδομένων

Άμεση πρόσβαση στο ιστορικό


Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!